הקבבונים הטבעוניים של טל
מתכון מהיר ומוצלח לקבבים טבעוניים עסיסיים ועשירים על בסיס טחון סויה וסייטן, כדי שלא תשארו רעבים במנגל הבא

זמן הכנה | 20 דקות |
זמן בישול | 15 דקות |
מנות |
קבבים
|
מרכיבים
- 1 חבילה טחון מהצומח של חברת טבע דלי*
- 1 צרור גדול פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 חופן עלי זעתר\אורגנו\בזיליקום טרי (או 2 כפות עלים מיובשים)
- 15-20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
- 2-3 שיני שום קצוץ
- 1 בצל קטן קצוץ(לא חובה)
- שמן (עדיף שמן זית)
מרכיבים
|
![]() |
הוראות
- לערבב את כל החומרים ביחד עד שנוצרת מסה אחידה.
- להרטיב מעט את הידיים וליצור קבבים בצורה המועדפת עליכם.
- לטגן על מחבת עם מעט שמן או למשוך בשמן ולצלות ישירות על הגריל.
הערות למתכון
* הערה - הטחון של טבע-דלי מיועד לקציצות ולכן מאד דביק. אם רוצים להשתמש בטחון מהצומח של טבעול או בשבבי סויה, יהיה צורך להוסיף רכיב "מדביק", למשל אורז לבן מבושל או עדשים כתומות מושרות. הנה דוגמא למתכון כזה.
טל ליבנה היא אחת המדריכות הותיקות באתגר. טל לומדת לתואר שני ועובדת במטח, כדי לשלם את שכר הדירה של הכלבה הכי מהממת בעולם.