אלונה להב
אלונה להב
אלונה להב

הקבבונים הטבעוניים של טל

מתכון מהיר ומוצלח לקבבים טבעוניים עסיסיים ועשירים על בסיס טחון סויה וסייטן, כדי שלא תשארו רעבים במנגל הבא.

Recipe yield
20 קבבים
Preparation time
20 דקות
Cooking time
15 דקות
Total time
35 דקות

מרכיבים

  • 1 חבילה טחון מהצומח של חברת טבע דלי*
  • 1 צרור גדול פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 חופן עלי זעתר/אורגנו/בזיליקום טרי (או 2 כפות עלים מיובשים)
  • 15-20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
  • 2-3 שיני שום קצוץ
  • 1 בצל קטן קצוץ (לא חובה)
  • מעט שמן (עדיף שמן זית)

הוראות הכנה

  1. לערבב את כל החומרים ביחד עד שנוצרת מסה אחידה.
  2. להרטיב מעט את הידיים וליצור קבבים בצורה המועדפת עליכם.
  3. לטגן על מחבת עם מעט שמן או למשוך בשמן ולצלות ישירות על הגריל.

* הטחון של טבע דלי מיועד לקציצות ולכן מאוד דביק. אם רוצים להשתמש בטחון מהצומח של טבעול או בשבבי סויה, יהיה צורך להוסיף רכיב "מדביק", למשל אורז לבן מבושל או עדשים כתומות מושרות. הנה דוגמא למתכון כזה: כדורי ״בשר״ טחון מהצומח.

טל ליבנה היא אחת המדריכות הותיקות באתגר. טל לומדת לתואר שני ועובדת במטח, כדי לשלם את שכר הדירה של הכלבה הכי מהממת בעולם.

רוצים עוד מתכונים טבעוניים מעולים?

הצטרפו לאתגר 22
הירשמו עכשיו ותקבלו מתכונים נוספים ישירות למייל ולווצאפ שלכם.