הקבבונים הטבעוניים של טל
טל ליבנה / מדריכה באתגר 22
- Recipe yield
- 20 קבבים
- Preparation time
- 20 דקות
- Cooking time
- 15 דקות
- Total time
- 35 דקות
מרכיבים
- 1 חבילה טחון מהצומח של חברת טבע דלי*
- 1 צרור גדול פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 חופן עלי זעתר/אורגנו/בזיליקום טרי (או 2 כפות עלים מיובשים)
- 15-20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
- 2-3 שיני שום קצוץ
- 1 בצל קטן קצוץ (לא חובה)
- מעט שמן (עדיף שמן זית)
הוראות הכנה
- לערבב את כל החומרים ביחד עד שנוצרת מסה אחידה.
- להרטיב מעט את הידיים וליצור קבבים בצורה המועדפת עליכם.
- לטגן על מחבת עם מעט שמן או למשוך בשמן ולצלות ישירות על הגריל.
* הטחון של טבע דלי מיועד לקציצות ולכן מאוד דביק. אם רוצים להשתמש בטחון מהצומח של טבעול או בשבבי סויה, יהיה צורך להוסיף רכיב "מדביק", למשל אורז לבן מבושל או עדשים כתומות מושרות. הנה דוגמא למתכון כזה: כדורי ״בשר״ טחון מהצומח.